Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ!! !! ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!







 Ο κόσμος είναι γεμάτος ψέματα.




  Το ίδιο και οι σχέσεις. Και όλοι συμφωνούμε ότι κάποια ψεματάκια είναι απαραίτητα για να προχωρήσει μια σχέση (φιλική ή ερωτική). Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις είναι πως άνδρες και γυναίκες λένε ψέματα σε διαφορετικές καταστάσεις και για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Μια γυναίκα θα πει ψέματα στην κολλητή πως το φαγητό που της ετοίμασε ήταν θεσπέσιο, απλά για να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα. Όμως ένας άντρας θα πει ψέματα για να υπερασπιστεί το εγώ του στην πλειοψηφία των περιπτώσεων. Ποιά είναι τα αθώα ψεματάκια που θα σου ξεφουρνίσει και πώς πρέπει να αντιδράσεις σε αυτά; 


Α. Ήταν ο καλύτερος (αθλητής, μαθητής, καρδιοκατακτητής, πειραχτήρι) στο σχολείο:


Μπορεί εκείνος να υπερηφανεύεται για τα βραβεία, τα κύπελλα και τις διακρίσεις που έλαβε ως μαθητής και φοιτητής αλλά η αλήθεια είναι πιθανό να είναι πολύ διαφορετική. Αυτό που δεν θέλει να σου εξομολογηθεί εξαρχής και σε μια προσπάθεια να σε κατακτήσει, είναι πως ήταν ένας μέτριος μαθητής, με κάποιες κατακτήσεις και όχι πολύ καλές αθλητικές ικανότητες. Στην πορεία, και εφόσον το ψέμα δεν είναι το σπορ στο οποίο έπαιρνε τις διακρίσεις, θα σου εξομολογηθεί την αλήθεια και θα μπορέσεις κι εσύ να του πεις για εκείνη την εποχή που φορούσες σιδεράκια, διάβαζες πολύ και κανένα αγόρι δεν ήθελε να τα φτιάξει μαζί σου.

Προσοχή: αν συνεχίσει να σου αραδιάζει φούμαρα κατά τη διάρκεια της σχέσης ή του γάμου σχετικά με τις διακρίσεις του στη δουλειά, τα πράγματα δεν θα έχουν αίσιο τέλος μεταξύ σας. Είτε δεν αισθάνεται εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου και ενδέχεται να μην σε εμπιστευτεί ποτέ, είτε απλά του αρέσει το ψέμα για τα επιτεύγματά του και θα συνεχίσει να το κάνει ακόμα κι αν τον απολύσουν.


Β. Υποστηρίζει πως λατρεύει τους γονείς, τη γάτα, τις κολλητές ή τη δουλειά που κάνεις:


Για ένα περίεργο λόγο εκείνος υποστηρίζει πως λατρεύει τους γονείς σου, τη στιγμή που εσύ θέλεις να χαστουκίσεις τη μάνα του και διασκεδάζει πολύ με την παρέα των κολλητών σου (όταν εσύ δεν θέλει ούτε να βλέπεις ζωγραφιστά το κοπρόσκυλα που ονομάζει κολλητούς του).

Προσοχή: ναι βρε κούκλα μου, να σε κατακτήσει προσπαθεί ο Χριστιανός και θα υποστεί ακόμα και την γάτα που έχεις σπίτι σου, παρόλο που βγάζει σπυράκια από τις αλλεργίες που του προκαλεί το κατοικίδιο. Συνήθως και άπαξ και πιστέψει πως σε έριξε, αρχίζει να αποκαλύπτει τις αντιπάθειες που μπορεί να έχει με πράγματα και άτομα που νόμιζες πως λάτρευε.


Αυτό για το οποίο πρέπει να ελπίζεις, είναι να μην έχει εντελώς διαφορετική αντίληψη για όσα πίστευες πως του άρεσαν, γιατί μάλλον ερωτεύτηκες έναν άντρα με τον οποίο δεν ταιριάζεις καθόλου.


Γ. Είσαι η καλύτερη που είχε στο σεξ: 

 Κάνεις το καλύτερο στοματικό, έχεις το ωραιότερο στήθος και τα κόλπα σου στο σεξ δεν τα φτάνει ούτε η μεγαλύτερη πορνοστάρ στον πλανήτη. Αν πιστεύεις έστω και μία από τις άνωθι τρεις σαχλαμάρες που σου αραδιάζει ο αγαπημένος σου, ξεπέρασέ το.


Προσοχή: προτού δεις την μυτούλα του να γίνεται πιο μεγάλη κι από του Πινόκιο και προτού σε αφήσει μόνη σου τα βράδια (εσένα της Καλύτερης στο Σεξ) για κάποια άλλη, φρόντισε να του μιλήσεις ανοιχτά. Ειδικά, στο πρώτο στάδιο του έρωτα και του δεσμού, ζήτα να μάθεις όλα όσα τον φτιάχνουν και άσε να σου δώσει το στέμμα της Καλύτερης, λίγα χρόνια αργότερα. Εκείνος, γνωρίζει πολύ καλά πόσο ευαίσθητες είμαστε στο θέμα αυτό και εξαιτίας αυτού, δεν θα σε πικράνει παραδεχόμενος ότι προτιμά τη πρώην στο κρεβάτι.


Δ. Πιστεύει πως το σώμα σου είναι ωραιότερο από της Ζιζέλ:


Εσύ βλέπεις στον καθρέφτη ένα παχουλό κορίτσι, κι εκείνος ορκίζεται πως το σώμα σου θα το ζήλευαν και μοντέλα. Εσύ πιστεύεις πως έχεις πόδια ποδοσφαιριστή, αλλά εκείνος θεωρεί πως σε κολακεύουν μόνο τα μίνι φορέματα. Σίγουρα το αθώο ψεματάκι σχετικά με την εικόνα και την εμφάνιση που έχεις, δεν έβλαψαν ποτέ καμία γυναίκα.

Προσοχή: σίγουρα με το ψεματάκι του αυτό, δείχνει ότι σε νοιάζεται. Αν βέβαια του ζητήσεις να σου πει την αλήθεια, καλό θα ήταν να το κάνει! Ειδικά σε περιπτώσεις που η άποψή του έχει ιδιαίτερο βάρος (τι θα φορέσεις στο επαγγελματικό ραντεβού, λίγο πριν γνωρίσεις τους γονείς του ή ενώ πλησιάζεις τα πρόθυρα της παχυσαρκίας) το να σου λέει πως δείχνεις υπέροχη, είναι εις βάρος σου 100%!


Από την Κατερίνα Πατούλια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου